Hamarplein 6, 5951 CD, Venlo (Belfeld)

Martens

Chiropractie hond

Diergeneeskundig Centrum voor Chiropractie & Beweging

•     Chiropractie

•     Dryneedling

•     Aquatraining

•     Sportgeneeskunde

(placeholder)

Bewegingsanalyse hond

ALLE OPTIES

1. Gang analyse zelf ingestuurd materiaal

Stuur zelf een filmpje in via Whatsapp van uw hond en laat uw gangwerk van uw hond in kaart brengen.  Er worden aanvullende digitale metingen gedaan die het gebruik van de gewrichten op meet. Op deze manier kunnen voorkeursgangen en patronen op een objectieve manier beoordeeld worden.2. Gang analyse loopband   (Kan ook met een aanvullende behandeling chiropractie)

Tijdens een sessie op de loopband worden slow motion opnames gemaakt van het looppatroon van uw hond waarbij aanvullende metingen gedaan worden die het gebruik van de gewrichten tot in precisien opmeet. Er worden digitale metingen gedaan die een beeldgeven van o.a. paslengte, gebruik van gewrichten en gebruik van de rug. U krijgt vervolgens een rapport en video materiaal van de analyse van het gangwerk van uw hond.

1. Gang analyse zelf ingestuurd materiaal
2. Gang analyse loopband
(placeholder)

1

(placeholder)

2

Kijken naar beweging is moeilijk voor iedereen!

Wilt u ook een objectieve beoordeling over het gangwerk van uw hond? Laat dan een bewegingsanalyse maken. Dit kan ook vanuit een zelf ingestuurde opname eenvoudig via whatsapp. Of u komt naar onze volledig ingerichte praktijk met slow motion opames. (alleen op afspraak)

Drs. Mariska Martens-Muijsers

Dierenarts - Chiropractor

(placeholder)

1

(placeholder)

2